Διαφημιστική Καταχώρηση στο κλαδικό περιοδικό "AGROS"

Δημοσιεύθηκε στις 03/06/2015 13:20

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα πλαίσια της θεσμικής του συνεργασίας με τον Εθνικό Σύνδεσμο Εξαγωγέων της Ρωσίας εξασφάλισε διαφημιστική καταχώρηση στο κλαδικό περιοδικό «AGROS» για τις εξωστρεφείς Ελληνικές επιχειρήσεις. Σκοπός της καταχώρησης είναι η ανάδειξη των Ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και η διεύρυνση των  επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ Ελληνικών – Ρωσικών επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα μηνιαίο περιοδικό που συμπεριλαμβάνει στη βασική θεματολογία του διεθνείς οικονομικές ειδήσεις, στατιστικά στοιχεία των εισαγωγών, διεθνείς εκθέσεις, την κατάσταση της διεθνούς αγοράς των αγαθών και των υπηρεσιών που εισάγονται στη Ρωσία, τελωνειακή νομοθεσία, επιχειρηματικές ευκαιρίες κλπ.

Το εν λόγω περιοδικό το οποίο κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή απευθύνεται σε Ρώσους επιχειρηματίες, εκπροσώπους μεγάλων, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις εξαγωγές - εισαγωγές και παρέχει αποτελεσματική ενημέρωση σχετικά με την αναζήτηση ξένων εταίρων, νέων αγορών κτλ.

Το περιοδικό διανέμεται κατόπιν συνδρομής σε κλαδικές εκθέσεις, επιχειρήσεις αλλά και Πρεσβείες ξένων χωρών στη Μόσχα.

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, προτρέπει τις εταιρείες που επιθυμούν να καταχωρηθούν / διαφημιστούν στο περιοδικό να αποστείλουν ένα κείμενο 120 λέξεων με μια σύντομη περιγραφή της δραστηριότητάς τους, ένα λογότυπο σε καλή ανάλυση και τα στοιχεία της εταιρείας (διεύθυνση, τηλέφωνα, φαξ, email, website, ονοματεπώνυμο Υπεύθυνου) στο email: office@hrcc.gr ή info@hrcc.gr μέχρι 12 Ιουνίου 2015.

Σημειώνεται πως οι καταχωρήσεις απευθύνονται σε 10 εταιρείες και για τον λόγο αυτό το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο θα τηρήσει απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Επίσης το ΕΡΕΕ αναλαμβάνει την οργανωτική υποστήριξη του προς δημοσίευση υλικού (επιμέλεια, μετάφραση στα ρωσικά και διαμόρφωση του ειδικού ενθέτου), το κόστος της οποίας ανέρχεται σε 50€ + ΦΠΑ για τα Μέλη του ΕΡΕΕ και 100 Ευρώ  + ΦΠΑ για τα μη μέλη και θα πρέπει να καταβληθεί στον λογαριασμό του ΕΡΕΕ στην Τράπεζα Πειραιώς (αριθμός λογαριασμού 6648-108780-012 IBAN GR9501716480006648108780012 BIC: PIRBGRAA, Δικαιούχος: EλληνοΡωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο).

Το αντίγραφο του δελτίου κατάθεσης πρέπει να σταλεί στο e-mail: office@hrcc.gr ή info@hrcc.gr ή στο φαξ 210 6981127 προκειμένου να εκδοθεί το παραστατικό.