Εκδήλωση με θέμα: "H Ελλάδα και οι Βαλκάνιοι γείτονές της"

Δημοσιεύθηκε στις 22/06/2015 11:48
Την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 στη Θεσσαλονίκη

Το Πρόγραμμα ΝΑ Ευρώπης του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Διεύρυνσης) και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος – ΣΕΒΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «H Ελλάδα και οι Βαλκάνιοι γείτονές της – Ενισχύοντας την οικονομική διάσταση της διασυνοριακής συνεργασίας».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο Electra Palace (Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη), θα εστιάσει στην παρουσίαση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων δύο προγραμμάτων διασυνοριακής συνεργασίας που χρηματοδοτήθηκαν από τον Μηχανισμό Προενταξιακής Βοήθειας (IPA), «Ελλάδας- Αλβανίας» και «Ελλάδας-ΠΓΔΜ». Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τα σύγχρονα ζητήματα που αφορούν την περιφερειακή συνεργασία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική διάσταση της συνεργασίας της Ελλάδας με τα Δυτικά Βαλκάνια.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ομιλητές στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής σας έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, αποστέλλοντας e-mail στο:  activities@eliamep.gr ή info@seve.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Αναστασία Χατζοπούλου, τηλ.: 210 7257124, e-mail: activities@eliamep.gr ή την κα Μαίη Δεμερτζή στο ΣΕΒΕ, τηλ.: 2310 535 333 e-mail: info@seve.gr