Συμμετοχή Γ.Γ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύθηκε στις 04/09/2015 10:43

Η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών θα συμμετάσχει στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται 5-13 Σεπτεμβρίου 2015, στο Stand 36A, Περίπτερο 15.

Στο Περίπτερο, το επιχειρηματικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, την παροχή υπηρεσιών από τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ανά τον κόσμο καθώς και τη λειτουργία του θεσμού «Ο Συνήγορος της Αγοράς» στη διαδικτυακή πύλη “Αgora” (www.agora.mfa.gr). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αντλούν επί τόπου πληροφορίες για τις αγορές του ενδιαφέροντος τους και να εκκινήσουν την επαφή τους με τα κατά τόπους αρμόδια Γραφεία Ο.Ε.Υ. με σκοπό την ενδελεχή ενημέρωσή τους σε ειδικότερα θέματα.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Πέτρος Τριάρχης και ο Διευθυντής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος κ. Κουτσής Δημήτριος, θα παρίστανται στο Περίπτερο  με σκοπό την πραγματοποίηση δια ζώσης συναντήσεων με εκπροσώπους των επιχειρηματικών φορέων, Επιμελητηρίων και ελληνικών επιχειρήσεων.

Μπορείτε να καλέσετε στο 2310379493 και 6946981817 (κα. Τσολιού) ή στο 6971904503 (κος. Κουτσής) για τον προγραμματισμό συναντήσεων.