ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ e-Emporio: Εκπαίδευση στην Ανάπτυξη των Εξαγωγών μέσω e-learning

Δημοσιεύθηκε στις 28/09/2015 10:22
Το Επιμελητήριο Έβρου διοργανώνει συνέδριο για την ανάπτυξη των εξαγωγικών δεξιοτήτων για ΜΜΕ και ανέργους

Η εξωστρέφεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις γίνεται ολοένα και σημαντικότερη. Η αναγκαιότητα της εκπαίδευσης για την επιτυχή εξωστρέφεια είναι επίσης κρίσιμη. Με αυτόν τον προσανατολισμό, το Επιμελητήριο Έβρου, σε συνεργασία με άλλους έξι εταίρους από ισάριθμες χώρες, έχουν υλοποιήσει ένα ειδικό πρόγραμμα (e-emporio) το οποίο προσφέρει την δυνατότητα ανάπτυξης και εκπαίδευσης των δεξιοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ανάπτυξη των εξαγωγών μέσω της διαδικτυακής τεχνολογίας e-learning.

Το Επιμελητήριο Έβρου διοργανώνει συνέδριο, σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015, στις 17:30  στον ξενοδοχείο AstirEgnatia, με θέμα «Προγράμμα E-Emporio – Εκπαίδευση στην Ανάπτυξη των Εξαγωγών μέσω e-learning», όπου παρουσιάζεται το συνολικό πρόγραμμα.

Το  Πρόγραμμα e-emporio στοχεύει στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των εξαγωγικών δεξιοτήτων του προσωπικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και ανέργων, μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες και διαδικτυακά εργαλεία e-learning.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση του προγράμματος, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, του εκπαιδευτικού υλικού και της μεθοδολογίας εκμάθησης του, από τους εταίρους του προγράμματος, οι οποίοι προέρχονται από την Ισπανία, την Ρουμανία, την Λετονία, την Κύπρο, την Τουρκία και την Ελλάδα. Στόχος του είναι η ενδυνάμωση των εξαγωγικών δεξιοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ανέργων μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί, κατά την υλοποίηση του προγράμματος.

H συμμετοχή είναι ανοιχτή και ελεύθερη για όλους. Παρόλα αυτά είναι επιθυμητή  η εγγραφή για την εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης, μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος : http://www.e-emporioexports.eu/index.php/en/

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.evroschamber.gr/pages/details/90/programma-e-emporio

Φωτογραφίες