Επιχειρηματικές αποστολές του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στις ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε στις 23/10/2015 09:16

Το Τμήμα TradeUSA του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διοργανώνει τις παρακάτω επιχειρηματικές αποστολές:

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

2016 TradeUSA Construction Mission επιχειρηματική αποστολή στις 22 – 27 Μαρτίου 2016 στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

Η αποστολή αυτή θα αφορά εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Κατασκευαστικό Κλάδο και συγκεκριμένα στον σχεδιασμό και ανάπτυξη κατασκευών καθώς και στην παραγωγή και εμπορία δομικών και κατασκευαστικών υλικών.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθώς και υλικό από την επιχειρηματική αποστολή του 2015 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.amcham.gr/2016-tradeusa-construction-mission/. Ο Α’ Κύκλος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ολοκληρώνετε στις  30 Οκτωβρίου 2015.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 

2016 International Dairy-Deli-Bakery Expo (2016 IDDBA Show) περίπτερο  στις 4 – 9 Ιουνίου 2016 στο Χιούστον, ΗΠΑ.

Η αποστολή αυτή θα αφορά εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο Τροφίμων & Ποτών και συγκεκριμένα εταιρίες που στοχεύουν στην αγορά “Food Service” κυρίως στους τομείς των Γαλακτοκομικών, Delicatessen και Αρτοσκευασμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθώς και υλικό από την επιχειρηματική αποστολή του 2015 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.amcham.gr/tradeusa-food-and-beverages-registration-form/. Ο Α’ Κύκλος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ολοκληρώνεται στις 6 Νοεμβρίου 2015.

Στόχος του Τμήματος TradeUSA είναι η κάθε ομάδα που θα δημιουργηθεί (περίπου 10 εταιρίες ανά επιχειρηματική αποστολή) να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της αποστολής. Σημειώστε πως με την εκδήλωση ενδιαφέροντος – η οποία δεν είναι δεσμευτική – από την πλευρά σας θα ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα: 

  1. Αποστολή & Αποδοχή οικονομικής προσφοράς προκαταβάλλοντας το 40% του κόστους.
  2. Παρουσίαση της Εταιρία σας στην ομάδα του Επιμελητηρίου στις ΗΠΑ για την οργάνωση των εξατομικευμένων B2B συναντήσεων που μας έχετε υπόδειξη
  3. Συνάντηση των μελών της Επιχειρηματικής Αποστολής στο πλαίσιο προετοιμασίας.
  4. Με το πέρας της οργάνωσης των B2B συναντήσεων και εντός του χρονικού περιθωρίου όπου θα υπάρξει σχετική ενημέρωση, θα πρέπει να προχωρήσετε στην οικονομική  εξόφληση της συμμετοχής σας (υπόλοιπο 60%). Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο τη συμμετοχή σας με έγγραφη και εμπρόθεσμη επιστολή σας προς το Επιμελητήριο. Σε αυτή την περίπτωση (έγγραφης και εμπρόθεσμης ακύρωσης) το Επιμελητήριο είναι υποχρεωμένο να σας επιστρέψει το ποσό που έχετε καταβάλει μέχρι το δοθέν χρονικό περιθώριο.