Διαβούλευση προδημοδιεύσεων του Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία" (ΕΠΑνΕΚ)

Δημοσιεύθηκε στις 05/11/2015 12:26

Σύνοψη και πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με την προδημοσίευση τεσσάρων (4) δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της προδημοσίευσης στοχεύει στην καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερόμενων και την ανοικτή διαβούλευση προκειμένου να βελτιστοποιηθούν τα χαρακτηριστικά των δράσεων.

Η περίοδος υποβολής προτάσεων θα ξεκινήσει με τη δημοσίευση των σχετικών προσκλήσεων και θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 μήνες. Στην αξιολόγηση των αιτήσεων ο χρόνος υποβολής δεν προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα, ενώ στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος προσφυγής σε συμβούλους ειδικευμένους στην κατάθεση αιτήσεων. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι οι δαπάνες θεωρούνται επιλέξιμες προς χρηματοδότηση εφόσον πραγματοποιηθούν μετά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης.

Για την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων, όλη η ενημέρωση που αφορά τις εν λόγω δράσεις, αναρτάται άμεσα στην ιστοσελίδα της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, http://www.antagonistikotita.gr/epanek/index.asp , καθώς επίσης και στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα https://www.facebook.com/antagonistikotita, https://twitter.com/epan_ii , http://www.linkedin.com/groups?gid=5063337

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Πληροφόρησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο 801 11 36 300 (από σταθερό τηλέφωνο χωρίς 210)