Συναντήσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου και του Δημάρχου Μύκης για το θέμα του παραεμπορίου

Δημοσιεύθηκε στις 06/09/2016 14:57

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης και ο Δήμαρχος Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο Μύκης με επιχειρήσεις της ορεινής περιοχής για το θέμα του παραεμπορίου και λαθρεμπορίου, επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευάγγελο Γκίκα καθώς και τον Προϊστάμενο του Τελωνείου Ξάνθης.

Μεταφέρανε την αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου του Δήμου Μύκης, εξαιτίας της τεράστιας έκτασης που έχει λάβει στη συγκεκριμένη περιοχή το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο με αποτέλεσμα να συνθλίβονται οι επιχειρήσεις τους, χάνοντας έτσι τα 2/3 του νόμιμου τζίρου της περιοχής.

Οι συσκέψεις που έγιναν ήταν σε εποικοδομητικό κλίμα καθώς αντηλλάγησαν προτάσεις ώστε τις επόμενες μέρες να γίνουν εξονυχιστικοί και συντονισμένοι έλεγχοι, στη συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Μύκης, με στόχο την καταπολέμηση του παραεμπορίου και λαθρεμπορίου που βρίσκονται σε έξαρση.

Φωτογραφίες