Εκλογές Επιμελητηρίου Ξάνθης 2017
Investment Tools
Προκηρύξεις  Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
e-learning
Απόκτηση Άδειας Χρήσης Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ημερολόγιο

e-Επιμελητήριο
Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα
Enterprise Greece
Ψηφιακή Υπογραφή
ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.Θ.
Ξάνθη: Ανακαλύψτε τους ανεξερεύνητους μύθους
The house of shadow
Startup Greece
Γ.Ε.ΜΗ.
Υ.Μ.Σ.
Ι.Κ.Ε. Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΕΤΕΑΝ Α.Ε. - ΤΕΠΙΧ
AGORA - Hellenic Republic Ministry of Foreign Affairs
Διαύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΕΣΠΑ 2007-2013

Ανακοίνωση - Υπενθύμιση της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης για την καταληκτική ημερομηνία υποβολής εντύπων υπόδειξης εκπροσώπων

Δημοσιεύθηκε στις 20/11/2017 10:45

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Τα Νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης) που δεν καταχωρήθηκαν αυτεπάγγελτα στους Εκλογικούς Καταλόγους καλούνται να υποβάλλουν τις εξουσιοδοτήσεις (έντυπο υπόδειξης εκπροσώπων) για τους εκπροσώπους τους, που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, υπογεγραμμένες αναλόγως από τον διαχειριστή ή τον πρόεδρο ή τον διευθύνοντα σύμβουλο κ.λπ..

Οι εξουσιοδοτήσεις των εκπροσώπων θα πρέπει να υποβληθούν (παραληφθούν από το πρωτόκολλο της Εκλογικής Επιτροπής στο Επιμελητήριο Ξάνθης) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 3 μ.μ.

Μετά την πάροδο της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας, οποιαδήποτε υπόδειξη εκπροσώπων θα θεωρηθεί εκπρόθεσμη, δεν θα ληφθεί υπόψη από την Εκλογική Επιτροπή και οι εκπρόσωποι των νομικών προσώπων δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις: Τμήμα Μητρώου (κα. Σιάκκα Λίτσα) Τηλ.: 2541025105, 2541022533  εσωτ. 1 , Fax: 2541025987

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ