Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών Προϊόντων: Natural & Organic Products Europe

Δημοσιεύθηκε στις 24/11/2017 09:47
22 & 23 Απριλίου 2018, Λονδίνο

Στις 22 & 23 Απριλίου 2018 πραγματοποιείται στο Λονδίνο για 22η χρονιά η μοναδική έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία αποτελεί και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως.

Με τη Μ. Βρετανία να κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων τον ερχόμενο Απρίλιο θα διοργανωθεί η εκδήλωση γευσιγνωσίας ελληνικών προϊόντων “TASTE OF GREECE” με την υποστήριξη του Γραφείου ΟΕΥ της Πρεσβείας του Λονδίνου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των δύο ημερών σε ξεχωριστό χώρο εντός έκθεσης και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό αγοραστών, διανομέων και χονδρεμπόρων από όλη τη Μ. Βρετανία.

Παράλληλα, θα διοργανωθεί μπαρ έξτρα παρθένου ελληνικού ελαιόλαδου (Greek Extra Virgin Oil Bar), από αναγνωρισμένους κριτές ελαιολάδου, το οποίο θα ενημερώσει το απαιτητικό αγοραστικό κοινό της Αγγλίας για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ελληνικών έξτρα παρθένων ελαιολάδων σε συνδυασμό με την αρμονία γεύσης και φαγητού των διαφόρων ποικιλιών.

Η Natural & Organic Products Europe αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την αγορά των Delicatessen, Supermarket με premium προϊόντα, Καταστημάτων Βιολογικών προϊόντων, HORECA και Health store chains και προσφέρει την δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να:

  • Γνωρίσουν τους μεγαλύτερους διανομείς και χονδρεμπόρους της Μ. Βρετανίας
  • Προβάλλουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες αγοραστές
  • Βρουν Αντιπροσώπους και Διανομείς για τα προϊόντα τους
  • Λανσάρουν νέα προϊόντα σε ολόκληρο τον κλάδο
  • Κλείδουν συμφωνίες και πάρουν παραγγελίες
  • Γνωρίσουν τον ανταγωνισμό και την προστιθέμενη αξία του
  • Προβληθούν σε ΜΜΕ της Μ. Βρετανίας

Η έκθεση διοργανώνεται από την Diversified Communications, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης επιχειρηματικών εκθέσεων στον κόσμο και η RECO EXPORTS, στηρίζοντας την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, αποτελεί αποκλειστικό εκπρόσωπο της DIVCOM για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη RECO EXPORTS, τηλ.: 231 231 5310 ή στο info@reco-exports.gr