ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Ελληνικά Ξενοδοχεία & τα Δίκτυα Διανομής – Super Market

Δημοσιεύθηκε στις 07/04/2022 14:28
Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας, 27 & 28 Μαΐου 2022

Την ευκαιρία να προμηθευτούν φρέσκα και μεταποιημένα κρητικά αγροτικά προσόντα, απευθείας από τους παραγωγούς, θα έχουν όσοι εκπρόσωποι ξενοδοχείων και δικτύων διανομής τροφίμων – SUPER MARKET συμμετάσχουν στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 27 και 28 Μαΐου 2022.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις, για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός διοργανώνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Η αποδοχή της σχετικής πρότασης των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έχει ως στόχο τη διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό και έχει την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου www.ebeh.gr ή στον σύνδεσμο https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-forum-athina

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη, κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034, 247039, 247047, stefanoudaki@ebeh.gr, forum@ebeh.gr