Συμμετοχή Επιμελητηρίου Ξάνθης και επιχειρήσεων στην 86η ΔΕΘ (10 - 18/09/2022)

Δημοσιεύθηκε στις 17/06/2022 11:59

Το Επιμελητήριο Ξάνθης διαχρονικά και εμπράκτως στηρίζει τα μέλη του, γι’ αυτό, για μία ακόμη χρονιά, σας καλούμε να συμμετέχετε, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα διεξαχθεί από τις 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες επιχειρήσεων – μελών μας στις τελευταίες Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, αποδεχθήκαμε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων για συμμετοχή σε stand στο περίπτερο 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει, όπως κάθε χρόνο, από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ, τη διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Λόγω επαναλαμβανόμενης συλλογικής συμμετοχής η ΔΕΘ Α.Ε. υπέβαλε στην ΚΕΕ για την ίδια και τα Επιμελητήρια - μέλη της ειδική προσφορά σύμφωνα με την οποία το κόστος ανά τμ. ανέρχεται στο ποσό των 17,00€ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει την παραχώρηση εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας και το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης.

Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού από τα Επιμελητήρια ή τις επιχειρήσεις θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ: εξοπλισμένος χώρος – δομή τύπου 2: 17,00€ πλέον ΦΠΑ (μετόπη µε την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 2 καρέκλες, γενική καθαριότητα, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος).

Ως βασικό κριτήριο κατανομής των αναλογούντων στο κάθε Επιμελητήριο τετραγωνικών μέτρων προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, ετέθη το πλήθος των μελών του. Συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο μας αναλογούν 30 τ.μ.

Τα τ.μ. που θα διατεθούν σε κάθε επιχείρηση – μέλος μας καθώς και ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

  • η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη
  • η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης, κατόπιν απόφασης της Δ.Ε., θα αναλάβει το κόστος για την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου (ίχνος εδάφους) ήτοι 17,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τμ., ενώ οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα επιβαρυνθούν με το κόστος για την ενοικίαση εξοπλισμένου χώρου (17,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.).

Προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να δηλώσετε εγκαίρως το ενδιαφέρον σας και ειδικότερα έως 30 Ιουνίου 2022, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Ξάνθης κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλ. 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5) ή στο e-mail: ebex@otenet.gr