Απόλυτη η επιτυχία της ημερίδας με θέμα την Ομαδική Πρώθηση Εξαγωγών

Δημοσιεύθηκε στις 30/08/2012 09:00
Δελτίο Τύπου 30/08/2012

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 στις 7 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Ξάνθης η ημερίδα με θέμα: «Ομαδική Προώθηση Εξαγωγών – Οργάνωση & Στρατηγική».

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο κ. Πέτρος Μιχελιδάκης – Δ/ντης της “GR.I.D – Marketing & Exhibition Services” και εκπρόσωπος της Messe Dusseldorf στην Ελλάδα. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η συνεργάτιδα του κα. Alexia Castro.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πολλά και επίλεκτα μέλη του επιχειρηματικού ιστού του Νομού μας παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τον ομιλητή και κατόπιν είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κατ’ ιδίαν μαζί του. Στο τέλος της εκδήλωσης διαπιστώθηκε από όλους πως παρόλα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι ανεξαιρέτως, η συνεργασία πάνω σε καινούρια επιχειρηματικά μοντέλα είναι η απάντηση στις προκλήσεις της αγοράς και η επιβίωσή μας. Με αυτόν τον τρόπο θα οικοδομήσουμε το νέο οικονομικό περιβάλλον που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης & Περιθεωρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Σεφεριάδης Σάββας, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης κ. Τσιακίρογλου Σωτήρης, η Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ν. Ροδόπης κα. Χατζημάνου Δέσποινα, μέλη της Διοίκησης του Επιμελητήριου Ξάνθης, το μέλος Δ.Σ. του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Κιλτσίκης Γιάννης, η κα. Όλγα Καζιάνη εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας, ο εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου – Τμήμα Θράκης κ. Παραστατίδης Φίλιππος, ο οινοποιός κ. Φεντερίκο Λαζαρίδης και ο Διευθυντής της DK Consultants κ. Δημήτρης Καραβασίλης.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ