Πανξανθιώτικη κινητοποίηση στις 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοσιεύθηκε στις 15/09/2012 09:00
Δελτίο Τύπου 15/09/2012

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά αποκαλύπτεται στην κοινωνία της Ξάνθης ποιος είναι αυτός ο οποίος για καθαρά προσωπικές φιλοδοξίες και μόνο, βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία εκτελώντας το «διαίρει και βασίλευε». Εμείς, όλοι οι φορείς που συμμετείχαμε αποφασίσαμε για το καλό όλου του Νομού ομόψυχα να αντιδράσουμε με το «ισχύς εν τη ενώσει». Η θέση-πρόταση του Επιμελητηρίου Ξάνθης η οποία εκφράστηκε διά του Προέδρου κ. Στυλιανού Μωραΐτη ήταν και παραμένει ίδια, μια και μοναδική:

Μαζική αντίδραση όλων των αιρετών και αναπληρωματικών αυτών, καταθέτοντας σε κοινή επιστολή την έγγραφη παραίτησή τους.

Κατανοούμε, αφού είμαστε και εμείς κομμάτι, ότι η εποχή που βιώνει όλη η κοινωνία είναι δύσκολη οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά. Διανύουμε την εποχή του «τέταρτου παγκόσμιου πολέμου» που όμως δεν είναι πόλεμος όπλων αλλά οικονομικός. Σε κάθε περίπτωση επειδή είμαστε κομμάτι της κοινωνίας είμαστε αποφασισμένοι να διευκολύνουμε το έργο της Πολιτείας για τους λαθρομετανάστες. Όμως μετά τα τελευταία γεγονότα έχει αποδειχθεί ότι η μόνη που διευκολύνουνε αυτό το έργο είμαστε εμείς και κανείς άλλος, εισπράττοντας βέβαια και το ανάλογο κόστος για την κοινωνία του Νομού μας.

Το «αποφασίζουμε για εσάς χωρίς εσάς» δεν θα περάσει. ΤΕΛΟΣ…

Καλούμε όλους να συμμετέχουν έμπρακτα στην Πανξανθιώτικη κινητοποίηση της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2012 διαφυλάττοντας το Πανξανθιώτικο Μέτωπο ως κόρη οφθαλμού, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες αναμένοντας προσωπικά και πολιτικά οφέλη.

Καλούμε όλους τους αιρετούς να καταθέσουμε την έγγραφη παραίτησή μας συμμετέχοντας δυναμικά σε όλες τις κινητοποιήσεις, αποφασισμένοι από αυτό τον αγώνα να βγούμε μόνο ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.
Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ