3ο Στρατηγικό Συνέδριο: "Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική 2014"

Δημοσιεύθηκε στις 30/10/2014 14:00
Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) διοργανώνουν, σε συνεργασία με την Boussias Communications και την Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ, το στρατηγικό συνέδριο: "Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική  2014".

Το Συνέδριο θα  πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Αθήνα.

  • Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων: Εξωτερικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Τουρισμού, Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Υγείας, (αναμένονται έγγραφες απαντήσεις).
  • Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη του Κ.Ε.Π.Π.

Το Συνέδριο πραγματεύεται το νέο πρότυπο επιχειρηματικότητας, με γνώμονα ανάπτυξη, την ενεργειακή επάρκεια και την καινοτομία, βασιζόμενη σε σύγχρονες υποδομές και διαφανείς σχέσεις με την αγορά καθώς και το υφιστάμενο πλαίσιο  ευκαιριών και επενδύσεων που καθορίζουν τους άξονες βιωσιμότητας και εξωστρεφούς ανάπτυξης των Ελληνικών Επιχειρήσεων, με επίκαιρη θεματολογία διαχειριστικής υποστήριξης.

Επιχειρηματικότητα με δυναμική προαγωγής της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, συγκράτησης των ταλέντων στην χώρα, ικανή να προσελκύσει την υγιή, διαφανή χρηματοδότηση και επένδυση.