Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Δημοσιεύθηκε στις 19/01/2015 18:59

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, στις κατάμεστες από πλήθος κόσμου αίθουσες, γιορτάστηκε με λαμπρότητα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, παρουσία του Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. κ. Γιώργου Παυλίδη, του π. Υπουργού κ. Αλέξανδρου Κοντού, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης κ. Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Α.Μ.-Θ. κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, του Δημάρχου Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά, του Δημάρχου Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου. Επίσης, παρέστησαν περιφερειακοί σύμβουλοι Α.Μ.-Θ, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι όλων των Δήμων της Π.Ε. Ξάνθης, εκπρόσωποι των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων, εκπρόσωπος του Στρατηγού Δ’ Σ.Σ., ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων – Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης κ. Θανάσης Πατσατζής, πολιτευτές των κομμάτων, εκπρόσωποι αρχών, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής καθώς και πλήθος επιχειρηματιών - μελών και φίλων του επιχειρείν και του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Το φλουρί των επισήμων κέρδισε ο Δήμαρχος Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά. Το δώρο που ήταν μια χρυσή λίρα, το κέρδισε ο δημοτικός και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης κ. Κιρατζή Ερκάν. Η λίρα παραδόθηκε στον κ. Κιρατζή τη Δευτέρα 19.01.2015 και αυτός, αμέσως δήλωσε ότι θα την χαρίσει στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης, τον συνεχάρη και τον επαίνεσε για αυτή την ανθρώπινη πράξη του.