Investment Tools
e-learning
Απόκτηση Άδειας Χρήσης Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ημερολόγιο

Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή
e-Επιμελητήριο
Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα
Enterprise Greece
Ψηφιακή Υπογραφή
ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.Θ.
Ξάνθη: Ανακαλύψτε τους ανεξερεύνητους μύθους
The house of shadow
Startup Greece
Γ.Ε.ΜΗ.
Υ.Μ.Σ.
Ι.Κ.Ε. Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΕΤΕΑΝ Α.Ε. - ΤΕΠΙΧ
AGORA - Hellenic Republic Ministry of Foreign Affairs
Διαύγεια - διαφάνεια στο κράτος
ΕΣΠΑ 2007-2013

ALTECH ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ

Με πολύχρονη συνεχή παρουσία στο χώρο του αλουμινίου, η εταιρία Altech Φουρλακίδης έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την άριστη τεχνογνωσία, την υψηλή ποιότητα, τον σεβασμό στον πελάτη και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες

Η εταιρία Altech Φουρλακίδης  ιδρύθηκε στην Ξάνθη το έτος 1969 από τον κύριο Ιωάννη Φουρλακίδη. Με πολύχρονη συνεχή παρουσία στο χώρο του αλουμινίου, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την άριστη τεχνογνωσία, την υψηλή ποιότητα, τον σεβασμό στον πελάτη και τις ανταγωνιστικές τιμές.

 
Διαθέτοντας εγκαταστάσεις συνολικής κάλυψης 2.100τ.μ. σε ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000τ.μ., άριστα εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας παράγει μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και μοντέρνων σχεδιαστικά κουφωμάτων αλουμινίου. 
 
Βασικοί στόχοι της εταιρίας από το ξεκίνημα της είναι η άριστη πάντα ποιότητα των προϊόντων της, η συνέπεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η προμήθεια των πρώτων υλών γίνεται με αυστηρά κριτήρια επιλογής των προμηθευτών της και σε συνδυασμό με τον συνεχή έλεγχο τόσο κατά την διάρκεια της παραγωγής όσο και στο τελικό προϊόν, επιτυγχάνεται άριστο αποτέλεσμα χωρίς κατασκευαστικά λάθη.
 
Γιατί εμάς?
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ : Η 30ετής  εμπειρία , αλλά και η υψηλή μας τεχνογνωσία  έχει καταξιώσει  την εταιρεία μας στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ :  Το μεγάλο όπλο της εταιρείας μας αποτελεί αναμφισβήτητα η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας που επιτυγχάνεται με  τη χρήση  επώνυμων και αναγνωρισμένων υλικών και εξαρτημάτων σε συνδυασμό με την  τεχνογνωσία και εξειδίκευση  του κατασκευαστικού μας τμήματος .
ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Τα προϊόντα μας , θωρακίζουν το σπίτι σας , παρέχοντας υψηλή ασφάλεια αφού τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά σχεδιασμένα και επιλεγμένα για το σκοπό αυτό. 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ -ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ : Τα κουφώματα της εταιρεία μας παρέχουν υψηλή θερμομόνωση -  ηχομόνωση που επιτυγχάνεται με τη χρήση   διπλών υαλοπινάκων και υλικών με άριστες  θερμοηχομονωτικές ιδιότητες και επί πλέον, είναι αεροστεγανά, ώστε να εμποδίζουν τη διαφυγή θερμότητας από χαραμάδες. 
ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ : Νοιώθουμε φίλοι με τους πελάτες μας και το αποδεικνύουμε κάθε στιγμή.
ΔΙΑΡΚΕΣ SERVICE : Σας εξυπηρετούμε άμεσα και υπεύθυνα σε περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς ή προβλήματος που ενδεχόμενα θα προκύψει κατά τη διάρκεια του χρόνου.
 

Προϊόντα

Τα προϊόντα της εταιρείας μας ,  προσφέρουν σύγχρονο σχεδιασμό σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων , υλικά κορυφαίας ποιότητας για  μέγιστη ασφάλεια και θερμοηχομόνωση  πάντοτε  σε συνδυασμό με άκρως ελκυστικές και ανταγωνιστικές τιμές .

 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ: H  Altech Φουρλακίδης έχοντας αυστηρά κριτήρια, όσον αφορά την προμήθεια πρώτων υλών,  έχει επιλέξει να συνεργαστεί με τις κορυφαίες στο είδος τους  Elvial & Siegenia Aubi.
 
ΠΟΡΤΕΣ: Οι πόρτες εισόδου που διαθέτουμε είναι άριστης ποιότητας, σχεδιασμένες για να καλύψουν κάθε προτίμηση αλλά και για να συνδυαστούν αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Κατασκευασμένες με υλικά κορυφαίας ποιότητας, παρέχουν θερμομόνωση, ηχομόνωση, κορυφαία ασφάλεια και υψηλή αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.         
 
ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ: Τα υαλοπετάσματα δεν είναι απλώς ένας τρόπος κατασκευής του εξωτερικού περιβλήματος του κτιρίου αλλά ένα πολυδιάστατο αρχιτεκτονικό στοιχείο και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε.
Τα υαλοπετάσματα που κατασκευάζει η εταιρεία μας , ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις που έχουμε από τους εξωτερικούς τοίχους και παρέχουν : 
 
1.     Έλεγχο και τροποποίηση  των συνθηκών του φυσικού περιβάλλοντος (θερμομόνωση , ηχομόνωση , αεροστεγανότητα , υδατοστεγανότητα , αερισμό)
2.     Διαχωρισμό εσωτερικού -  εξωτερικού χώρου
3.     Πυρασφάλεια   
4.     Ευελιξία προσαρμοστικότητας                                    
5.     Ευκολία συντήρησης                                  
6.     Μεγάλη διάρκεια ζωής.
7.     Άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

 

ALTECH ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ
Εδρα : 2ο χλμ Ξάνθης -  Καβάλας 
Τηλ. :+30 2541023753 , +30 2541083005  
Fax :+30 2541083006
e-mail: info@altech.gr ,  sales@altech.gr
http://www.altech.gr
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ