Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα "Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών"

Δημοσιεύθηκε στις 09/02/2012 09:00
Δελτίο Τύπου 09/02/2012

Το Επιμελητήριο Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα) και τον εταίρο αυτού για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης, ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.–Θ πραγματοποίησαν την 7η Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 ημερίδα με θέμα: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ «Μετακινούμε την Ελλάδα με Ασφάλεια και Σεβασμό στο Περιβάλλον» στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Το πρόγραμμα «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ» είναι μία πρωτοβουλία του «Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας» που στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των εταιρειών χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών και δίνει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και επαγγελματίες οδηγούς να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τις αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης.

Στην ημερίδα παρέστη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κύριος Μωραΐτης Στυλιανός. Την παρουσίαση πραγματοποίησαν τα στελέχη της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ κυρία Γιαννάκη Μαρία και Κωφίδης Κωνσταντίνος.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ