Η Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Δημοσιεύθηκε στις 02/06/2015 10:57
Κατευθυντήριος Οδηγός για τους Διαδικτυακούς Εμπόρους στην Ελλάδα προς την επίτευξη του Άριστου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Προς την επίτευξη του άριστου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, η INTZEIDIS Consulting επινόησε σε συνεργασία με το neoecommerce.gr και την Greekinfographics μια μοναδική αφίσα – εικονογράφημα (μεγέθους DIN A1, 841 X 594 mm) ιδανική για ανάρτηση στο χώρο εργασίας, η οποία θα αποτελέσει κατευθυντήριο οδηγό για τους διαδικτυακούς εμπόρους στην Ελλάδα. Αυτή απεικονίζει, συμπυκνωμένα και για πρώτη φορά, το στρατηγικό πλάνο με τα τριάντα τρία σημεία αναφοράς που χρειάζονται για την επιτυχή διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και τα οποία οι διαδικτυακοί έμποροι θα πρέπει να έχουν πάντα υπό παρακολούθηση.

Η καινοτόμα αφίσα θα αποσταλεί δωρεάν σε επιλεγμένες από την INTZEIDIS Consulting ελληνικές εταιρείες, ηλεκτρονικά καταστήματα, Startups, Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, Συνδέσμους, Οργανώσεις και Πανεπιστήμια. Ενώ αυτή έχει αναρτηθεί στο neοecοmmerce.gr, με τη μορφή PDF αρχείου, για δωρεάν λήψη για εκτύπωση. Επιπλέον, θα δίνεται και η δυνατότητα απόκτησής της (με χρέωση) τόσο με τη μορφή πτυσσόμενης αφίσας όσο και σε πολυτελή έκδοση (με αποστολή σε ειδική συσκευασία).

"Με την παραπάνω ενέργειά μας, θέλουμε να στηρίξουμε τους έλληνες επιχειρηματίες για την επίτευξης της Επιχειρηματικής Αριστείας στο Μελλοντικό Εμπόριο" δήλωσε ο κ. Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Directοr Media & E-Cοmmerce της INTZEIDIS Cοnsulting και διαχειριστής του neoecommerce.gr, του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην ελληνική αγορά. Ενώ συμπλήρωσε: "Το παραπάνω κρίνεται απαραίτητο, καθώς μόνο αυτοί οι έμποροι θα είναι μελλοντικά επιτυχείς οι οποίοι θα ανταποκριθούν με επιτυχία στην αναδιαμόρφωση του λιανεμπορίου μέσω μιας άριστης διαδικτυακής στρατηγικής".

Την παραπάνω πρωτοβουλία στηρίζουν έξι καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις (Lighthouse, Skroutz, ΔΙ.Α.Σ., Odyssey Consultants, e-Satisfaction, isMOOD) με κοινό στόχο τον ορθό προσανατολισμό των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την INTZEIDIS Consulting στο www.intzeidis.de και για το neoecommerce.gr στο www.neoecommerce.gr.

Φωτογραφίες