Διεθνής διάκριση για το κρασί "W Μοσχάτο Λευκό Ξηρό 2014" που παράγει η ξανθιώτικη εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΟΕ

Δημοσιεύθηκε στις 18/09/2015 14:12

Χρυσό Μετάλλιο στον διαγωνισμό ASIA WINE TROPHY 2015 έλαβε το κρασί W Μοσχάτο Λευκό Ξηρό 2014 ANATOLIKOS VINEYARDS .

Το W Μοσχάτο Λευκό Ξηρό 2014 είναι μία από τις επτά ετικέτες Βιολογικών Οίνων από τα  Άβδηρα της Θράκης,  πιστοποιημένων  με την εμπορική ονομασία ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS  που παράγει η εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ο.Ε. Αξίζει να σημειωθεί  πως είναι η ενδέκατη  σε σειρά ετικέτα που παίρνει βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό.

Στις πάγιες αξίες οι οποίες χαρακτηρίζουν τη δραστηριότητα της εταιρείας ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS - ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ο.Ε. όπως η συμβολή στην ανάπτυξη της νέας αμπελουργικής ζώνης των Αβδήρων, η παραγωγή σταφυλιών σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, η πιστοποίηση των τελικών προϊόντων ως βιολογικά, η υψηλή ποιότητα και η ελληνικότητα των ποικιλιών αμπέλου που καλλιεργούνται, έρχεται να προστεθεί  ακόμη  μία διεθνή αναγνώριση.

Ο διαγωνισμός είναι ο μεγαλύτερος  που διεξάγεται  στην Ασία  υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Οίνου (OIV International Organization of Wine and Vine), ενώ στη συγκεκριμένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε  στις 29.8.2015 έως 1.9.2015 στην Daejeon της Νότιας Κορέας δοκιμάστηκαν 3.920 κρασιά από όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία σε δήλωση της επισημαίνει: "Πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό «βραβείο» είναι η προτίμηση του δείχνουν οι οινόφιλοι  καταναλωτές στα προϊόντα μας, ωστόσο η πρόσφατη διεθνής διάκριση τους επιβραβεύει για την επιλογή τους και προσφέρει στους συνεργάτες μας ένα ακόμη εφόδιο για την ανάπτυξη της με την επωνυμία  ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS στις αγορές που δραστηριοποιούνται".

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της μπορείτε να βρίσκετε στον εταιρικό δικτυακό τόπο: www.anatolikoswinery.gr ή στον χώρο κοινωνικής δικτύωσης: www.facebook.com/anatolikos.winery