Επιχειρηματική συνάντηση με ενημερωτική ημερίδα & Β2Β συναντήσεις Ελληνικών και Γερμανικών εταιρειών του τομέα ηχοπροστασίας

Δημοσιεύθηκε στις 04/04/2013 08:30

το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας, διοργανώνει την 10η επιχειρηματική συνάντηση με ενημερωτική ημερίδα και Β2Β συναντήσεις ελληνικών και γερμανικών εταιρειών, από 15 μέχρι 18  Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο The MET HOTEL,  στην Θεσσαλονίκη.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι τα επίκαιρα δεδομένα του τομέα ηχοπροστασίας στην Ελλάδα και επιδιώκεται η σκιαγράφηση των σχετικών δεδομένων στην Ελλάδα και την Γερμανία, η παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογικών δεδομένων και η σύναψη επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιρειών.

Εκπρόσωποι γερμανικών φορέων θα παρουσιάσουν την γερμανική αγορά υλικών και τεχνολογιών ηχοπροστασίας. Αντίστοιχα, Έλληνες εισηγητές, θα παρουσιάσουν τα ελληνικά δεδομένα. Επίσης τουλάχιστον 4 επιλεγμένες γερμανικές εταιρείες θα παρουσιάσουν τις τεχνολογίες τους σε ελληνικές εταιρείες και πολλαπλασιαστές του κλάδου, κατά την διάρκεια ημερίδας, την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο The MET HOTEL,  στην Θεσσαλονίκη.