Σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονικάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Δημοσιεύθηκε στις 16/01/2018 14:36

Σε πανηγυρικό, φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος επιχειρηματιών, εκπρόσωποι θεσμών και φορέων και εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Στυλιανός Μωραΐτης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Δεν μας περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά για το καλό της περιοχής μας, για το καλό της Ξάνθης».

Όλοι οι παριστάμενοι ομιλητές αναφέρθηκαν στο επίκαιρο θέμα της ΣΕΚΑΠ και με θέρμη υποστήριξαν την ανάγκη να συνεχίσει να λειτουργεί η εταιρεία, ώστε να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.

Ο κ. Μωραΐτης ευχήθηκε στο τέλος του 2018 να υπάρχουν λιγότεροι άνεργοι, περισσότερα κέρδη για τις επιχειρήσεις, νέες επενδύσεις και ανάπτυξη.

Το φλουρί της μεγάλης βασιλόπιτας κέρδισε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ενώ το φλουρί στα πιτάκια το κέρδισε η διακεκριμένη νομικός της Ξάνθης κα. Καλλιόπη Συμεωνίδου. Ο Δήμαρχος Ξάνθης έλαβε μία τιμητική πλακέτα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και η κα. Συμεωνίδου ένα 3ήμερο ταξίδι, για 2 άτομα, στα Ιωάννινα.