Συμμετοχή Επιμελητηρίου Ξάνθης και επιχειρήσεων στην 84η ΔΕΘ

Δημοσιεύθηκε στις 08/07/2019 14:44

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητά μέλη,

Το Επιμελητήριο Ξάνθης διαχρονικά και εμπράκτως στηρίζει τα μέλη του, γι’ αυτό, για 4η συνεχόμενη χρονιά, σας καλούμε να συμμετέχετε, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα διεξαχθεί από τις 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα την Ινδία.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας και των Βαλκανίων, συνεχίζει να εκπέμπει ένα ισχυρό σήμα ανάπτυξης νέων διεθνών συνεργασιών και υλοποίησης επενδύσεων με άξονα την ελληνική οικονομία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες επιχειρήσεων – μελών μας στις τελευταίες Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, αποδεχθήκαμε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων για συμμετοχή σε stand στο περίπτερο 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει, όπως και πέρυσι από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ, τη διοργάνωση Ημέρας αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών. Η 84η ΔΕΘ θα πλαισιωθεί, επίσης, από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Λόγω επαναλαμβανόμενης συλλογικής συμμετοχής η ΔΕΘ Α.Ε. υπέβαλε στην ΚΕΕ για την ίδια και τα Επιμελητήρια – μέλη της ειδική προσφορά σύμφωνα με την οποία το κόστος ανά τμ. ανέρχεται στο ποσό των 17,00€ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει την παραχώρηση εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης.

Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού από τα Επιμελητήρια ή τις επιχειρήσεις θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ: εξοπλισμένος χώρος – δομή τύπου 2: 17,00€ πλέον ΦΠΑ (μετόπη µε την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 2 καρέκλες, γενική καθαριότητα, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος).

Ως βασικό κριτήριο κατανομής των αναλογούντων στο κάθε Επιμελητήριο τετραγωνικών μέτρων προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, ετέθη το πλήθος των μελών του. Συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο μας αναλογούν 30 τ.μ.

Τα τ.μ. που θα διατεθούν σε κάθε επιχείρηση – μέλος μας καθώς και ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

  • η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη
  • η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης, κατόπιν απόφασης της Δ.Ε., θα αναλάβει το κόστος για την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου (ίχνος εδάφους) ήτοι 17,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τμ., ενώ οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα επιβαρυνθούν με το κόστος για την ενοικίαση εξοπλισμένου χώρου (17,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.).

Προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να δηλώσετε εγκαίρως το ενδιαφέρον σας και ειδικότερα έως 18 Ιουλίου 2019, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Ξάνθης κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλ. 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5) ή στο e-mail: ebex@otenet.gr

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ