Πρόταση ανάπτυξης δραστηριότητας στο Ιρακινό Κουρδιστάν

Δημοσιεύθηκε στις 06/11/2013 12:29

Η εταιρεία ελληνικών συμφερόντων «Twenty – one B2B», η οποία αναπτύσσει δραστηριότητα στο Ερμπίλ, την πρωτεύουσα του Ιρακινού Κουρδιστάν, σε συνεργασία με τοπικές εταιρείες προώθησης και διανομής προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή του Ιράκ, προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε επαφή και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην αγορά αυτή.

Όπως επισημαίνει σε επιστολή της προς την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος η εν λόγω εταιρεία, η αγορά του Ιράκ και ειδικότερα του Κουρδιστάν αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις, που δοκιμάζονται από την κρίση της ελληνικής οικονομίας, να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε μια ασφαλή περιοχή.

Παράλληλα, η «Twenty – one B2B», απευθύνει πρόσκληση προς τις ενδιαφερόμενες ελληνικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, την Iraq Agroofood, που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2013 στην οποία θα διαθέτει εκθεσιακό χώρο.

Οι Έλληνες παραγωγοί και έμποροι που επιθυμούν να δειγματίσουν τα προϊόντα τους μπορούν να επικοινωνήσουν στο info@twentyone-b2b.com ή με τον κ. Δημήτρη Στεφανόπουλο, Δ/ντη Ανάπτυξης της εταιρείας στο τηλέφωνο: +30 6909106776.