Ψηφιακή εκδήλωση ΣΕΒ – HellasCert: «Τα πρότυπα και η πιστοποίηση ως εργαλείο άσκησης πολιτικής και οικονομικής ανάπτυξης», 03/11/2021

Δημοσιεύθηκε στις 20/10/2021 11:43

Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης Και Πιστοποίησης (HellasCert) διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Τα πρότυπα και η πιστοποίηση ως εργαλείο άσκησης πολιτικής και οικονομικής ανάπτυξης», την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 16:00-18:00.

Στόχοι της εκδήλωσης είναι:

  • Η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και των στελεχών της δημόσιας διοίκησης για τις τεκτονικές αλλαγές που επίκεινται στο χώρο της πιστοποίησης σε διεθνές επίπεδο, με αφετηρία τόσο νομοθετικές όσο και τεχνολογικές εξελίξεις.
     
  • Η παρουσίαση του τρόπου που η Πολιτεία αξιοποιεί τα πρότυπα και το σύστημα της πιστοποίησης για την άσκηση πολιτικής και την οικονομική ανάπτυξη.
     
  • Η ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του συστήματος πιστοποίησης στην πράξη και τους τρόπους που μπορεί να αναβαθμιστεί.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

 

Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης μετά την εγγραφή σας.  
 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΣΕΒ (κα. Αυγή Οικονομίδου, Τ: 211 5006130, E: aoikonomidou@sev.org.gr) και την HellasCert (κα. Χριστίνα Καρινιωτάκη, Τ: 210 7290344, Ε: contact@hellascert.gr).