Διαδικτυακή εκδήλωση προβολής των εξαγωγικών επιχειρήσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ

Δημοσιεύθηκε στις 01/11/2021 09:44

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ENTERPRISE GREECE Α.Ε. θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση αφιερωμένη στις εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια ΑΜΘ την Τρίτη 30/11/2021 και ώρα 11:00 - 12:30 μ.μ.

Η ENTERPRISE GREECE είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, και μέσω του προγράμματος Synergassia στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Περιφερειών και στην προβολή των συγκριτικών τους πλεονεκτημάτων στη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, ενημερώνοντας Οικονομικούς και Εμπορικούς Ακολούθους ξένων πρεσβειών για κλάδους επενδυτικού ενδιαφέροντος και τομείς με εξαγωγική προοπτική.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης θα είναι το παρακάτω:

  • Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη και προβολή σχετικού βίντεο της Περιφέρειας.
  • Συντονισμός της συζήτησης από κεντρικό ομιλητή.
  • Ομιλητή στέλεχος ή ιδιοκτήτη επιχείρησης με εξαγωγικό προσανατολισμό, ως υπόδειγμα επιτυχημένης δραστηριότητας.
  • Ομιλητές και συλλογή βίντεο εταιρειών με εξαγωγική δυναμική.

Η γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η Αγγλική χωρίς διερμηνεία.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον εξαγωγικό τομέα και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να συμπληρώσουν το συνημμένο υπόδειγμα εταιρικού προφίλ και να το στείλουν έως την Παρασκευή 5/11/2021, στο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ΠΑΜΘ στο email: antip-anapt@pamth.gov.gr