Διεθνής Έκθεση Ένδυσης, Υπόδησης, Αξεσουάρ και Υπηρεσιών ”FASHION STYLE” στη Μόσχα

Δημοσιεύθηκε στις 16/12/2021 11:46

Το Γραφείο ΟΕΥ Μόσχας ενημερώνει ότι στις 15-18 Φεβρουαρίου 2022 πρόκειται να διεξαχθεί στην Μόσχα Διεθνής Έκθεση Ένδυσης, Υπόδησης, Αξεσουάρ και Υπηρεσιών “FASHION STYLE”, η οποία διοργανώνετε με την υποστήριξη του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορείου, του ΕΒΕ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Ρωσικού Εξαγωγικού Κέντρου. Θα είναι η πρώτη επαγγελματική έκθεση στη Ρωσία, η οποία θα συγκεντρώσει όλους τους τομείς της μόδας σε μια πλατφόρμα: γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, αθλητικά ενδύματα, εσώρουχα, γούνες και δερμάτινα προϊόντα, υποδήματα, τσάντες και δερμάτινα είδη, καθώς και υπηρεσίες προώθησης (μάρκετινγκ, logistics, merchandising, σήμανσης, εκπαίδευσης, πιστοποίησης).

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ρωσικής Εβδομάδας Κλωστοϋφαντουργίας και Ελαφριάς Βιομηχανίας (14-17 Μαρτίου 2022, Μόσχα, Expocenter).

Η πρώτη συνεδρία του FASHION STYLE RUSSIA θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα, στο εκθεσιακό κέντρο Crocus Expo. Στη δεύτερη συνεδρία (29 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2022) όλες οι εκδηλώσεις της Ρωσικής Εβδομάδας Κλωστοϋφαντουργίας και Ελαφριάς Βιομηχανίας θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο του Crocus Expo: Διεθνής Έκθεση FASHION STYLE, Διεθνής Έκθεση Κλωστοϋφαντουργίας και υφασμάτων INTERFABRIC, Σαλόνι Κλωστοϋφαντουργίας για το σπίτι TEXTILE & HOME, Διεθνής Έκθεση Εργοστασίων με Ελεύθερες Παραγωγικές Εγκαταστάσεις FACTORY OUTSOURCE WEEK.

Συνημμένα θα βρείτε την παρουσίαση της Έκθεσης με τις πληροφορίες για τα πακέτα συμμετοχής. Η έκθεση διεξάγετε για πρώτη φορά.

Στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Ένδυσης, Υπόδησης, Αξεσουάρ και Υπηρεσιών “FASHION STYLE RUSSIA” πρόκειται να διεξαχθεί στη Μόσχα η θεματική ενότητα (salon) «INTERFUR», η οποία αφορά τους τομείς της γούνας, των δερμάτινων ειδών, τον εξοπλισμό κατασκευής γούνινων ενδυμάτων και τα αξεσουάρ.

Διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ρωσικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών Κλωστοϋφαντουργίας και Ελαφριάς Βιομηχανίας, του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορείου, του ΕΒΕ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Ρωσικού Εξαγωγικού Κέντρου και της Ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών.

Στην «INTERFUR» θα λάβουν μέρος διεθνείς οίκοι δημοπρασιών, εταιρείες χονδρικής πώλησης γούνας και δέρματος, κατασκευαστές γούνας και δερμάτινων ειδών, ενώσεις και σύνδεσμοι, κατασκευαστές καλλυντικών περιποίησης γούνας και δέρματος, καθαριστήρια γουναρικών και μεταφορικές εταιρείες.