Το Επιμελητήριο Ξάνθης διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Κυκλική Οικονομία & Τουρισμός"

Δημοσιεύθηκε στις 23/01/2023 12:23
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Ξενοδοχείο ELISSO

"Κυκλική Οικονομία & Τουρισμός"  είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ELISSO, με διακεκριμένους ομιλητές - γνώστες θεμάτων που αφορούν την κυκλική οικονομία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Κρεμλής - Πρόεδρος της Σύμβασης Espoo, Πρόεδρος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας σε επίπεδο ΟΗΕ για το κλίμα και τον πολιτισμό, Μέλος ESAC, EBRD, Επίτιμος Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αναπτύξει το θέμα: «Κυκλική Οικονομία & Τουρισμός».

Ο κ. Ιωάννης Νικολάου, καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, θα μιλήσει με θέμα: «Κυκλική Οικονομία, τουρισμός & ξενοδοχεία».

Ο Δρ. Αθανάσιος Καρακατσάνης, Διευθυντής Μονάδας Ανακύκλωσης, Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας θα αναπτύξει το θέμα: «Κυκλική Οικονομία και Sunlight Group: δέσμευση και στόχος».

Ο κ. Στεφάνακης Αλέξανδρος, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών & Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης θα αναπτύξει το θέμα: «Πράσινες λύσεις για την Κυκλική Οικονομία στη διαχείριση νερών και λυμάτων σε ξενοδοχεία».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο “CEnTOUR - Κυκλική Οικονομία στον Τουρισμό” το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα COSME. Τους στόχου και τις προτεραιότητες του συγκεκριμένου έργου  θα αναπτύξει η κα Ανθή Παναγιώτου – Project Manager, Ειδική Συνεργάτης Επιμελητηρίου Ξάνθης

Φωτογραφίες