Πρόσκληση συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 19η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2023

Δημοσιεύθηκε στις 31/01/2023 11:56

Το Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 19η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2023 προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές. Η Έκθεση θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 12 έως και την Τρίτη 16 Μαΐου 2023, σε στεγασμένο χώρο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Η Alexpo διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της Π.Ε. Έβρου ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα. Σχεδιάζονται εκδηλώσεις προβολής προϊόντων και γευσιγνωσίας, όπως και εμφανίσεις γνωστών chef που θα μαγειρέψουν ζωντανά μπροστά στο κοινό. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούμενες από μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου. Ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι:

  • η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2023
  • η φυσική παρουσία εκπροσώπων κάθε επιχείρησης.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε σας παρακαλούμε όπως έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, αποστείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο e-mail: info@ebex.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Έκθεση, κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλέφωνα 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5).