Πρόσκληση ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου Ξάνθης σε έκθεση Τροφίμων & Ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε στις 09/02/2023 13:03

Στο διάστημα 08-12 Μαρτίου 2023 τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν έκθεση Τροφίμων και Ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί να πωλούν τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας (από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ άτομα). 

Διά του παρόντος καλούμε όσους παραγωγούς τροφίμων και ποτών δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας του Επιμελητηρίου μας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Έκθεση, στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Στους ενδιαφερόμενους δίδονται δύο επιλογές: Είτε συμμετοχή στο συλλογικό εκθετήριο κάθε Επιμελητηρίου με έντυπα ή δείγματα των προϊόντων τους, είτε φυσική παρουσία του εκάστοτε παραγωγού για την πώληση του παραγόμενου προϊόντος από τον ίδιο (ή από εκπρόσωπό του).

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2023.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν, ωστόσο αν κάποιος/α παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του στην Αθήνα.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε σας παρακαλούμε όπως έως την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, αποστείλετε συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο e-mail: info@ebex.gr ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Έκθεση, κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλέφωνα 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5).