Πρόσκληση για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 87η ΔΕΘ

Δημοσιεύθηκε στις 09/06/2023 14:04

Το Επιμελητήριο Ξάνθης με σταθερή παρουσία, τα τελευταία χρόνια, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προτίθεται να συμμετέχει και φέτος στην 87η διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ).

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων, η ΚΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση – από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης, μέσα από το περίπτερό του στην 87ηΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προβάλλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Τα τ.μ. που θα διατεθούν σε κάθε επιχείρηση – μέλος μας καθώς και ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

  • η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη
  • η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης, κατόπιν απόφασης της Δ.Ε., θα αναλάβει το κόστος για την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου (ίχνος εδάφους) ήτοι 17,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τμ., ενώ οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα επιβαρυνθούν με το κόστος για την ενοικίαση εξοπλισμένου χώρου (17,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.).

Προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να δηλώσετε εγκαίρως το ενδιαφέρον σας και ειδικότερα έως 22 Ιουνίου 2023, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Ξάνθης κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλ. 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5) ή στο e-mail: ebex@otenet.gr.