Ψηφιακή πλατφόρμα VinoSource για την αγορά της Ιαπωνίας

Δημοσιεύθηκε στις 28/09/2023 09:00

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο, στις 2 Οκτωβρίου, η ιαπωνική εταιρεία Kafeine G.K. θα εγκαινιάσει την ψηφιακή πλατφόρμα με την ονομασία VinoSource. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι αφιερωμένη και προορίζεται για τους Ιάπωνες εισαγωγείς. Θα τους επιτρέπει να εντοπίζουν κρασιά που δεν εισάγονται στην Ιαπωνία και τα οποία ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες τους, χρησιμοποιώντας ένα σύνολο δεκαπέντε κριτηρίων αναζήτησης. 

Οι εξαγωγείς οίνων μπορούν να συνδεθούν δωρεάν, εάν επιθυμούν να καταχωρίσουν τα κρασία τους στο VinoSource. Σημειώνεται ότι για να είναι επιλέξιμοι οι οίνοι αυτοί <span data-mce-style="text-decoration: underline;">δεν πρέπει να εισάγονται στην Ιαπωνία

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον κ. Mr Charles Durand ( charles.durand@kafeine.jp).