Αποστολή του Επιμελητηρίου Ξάνθης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITT στην Κωνσταντινούπολη

Δημοσιεύθηκε στις 05/02/2014 11:43

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITT η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2014 στην πόλη της Κωνσταντινούπολης - Τουρκία παρευρέθηκε αποστολή του Επιμελητηρίου με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ παρευρέθη ο οικονομικός επόπτης κ. Σπύρος Κάλφας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σαϊτ Αλπέρ και η Ειδική Σύμβουλος Ανθή Παναγιώτου.

Στην έκθεση EMITT, συμμετείχαν 68.000 επαγγελματίες του τουρισμού από 67 χώρες, επιφανείς τουριστικά γραφεία και πράκτορες και 4.000 συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην Έκθεση ήταν το επόμενο βήμα μετά την Έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Σμύρνης - Τουρκία στην οποία υπήρξαν επαφές με 12 τουριστικούς πράκτορες.

Κατόπιν από συνεννόηση με τους πράκτορες δημιουργήθηκαν τουριστικά πακέτα για την περιοχή τα οποία κάλυπταν τις ανάγκες τους και απευθυνόμενα σε διαφορετικές ομάδες στόχου και τα οποία σε σχετικές συναντήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν δόθηκαν στους ενδιαφερόμενους.

Φωτογραφίες