Συνεχίζεται η διάθεση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού της «KEMEN HELLAS» στα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Δημοσιεύθηκε στις 14/02/2014 09:42

Συνεχίζεται η δωρεάν διάθεση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού της «KEMEN HELLAS» στα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης που είναι τακτοποιημένοι οικονομικά.

Η Kemen Hellas υλοποιεί ετήσιο πρόγραμμα με 100,000 δελτία κοινωνικού τουρισμού με ημιδιατροφή σε συνεργασία με 132 τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα τουριστικά καταλύματα 1,2,3,4,5 αστέρων που είναι συμβεβλημένα με την εταιρεία, υποχρεούνται να διαθέτουν το 10% της δυναμικότητάς τους στους κοινωνικούς τουρίστες.

Οι διακοπές αρχίζουν την 12η μεσημβρινή της άφιξης και τελειώνουν τη 12η μεσημβρινή της ημέρας της αναχώρησης.

Το δελτίο είναι ατομικό, ισχύει από 01/01/2014 μέχρι 31/12/2015 και για 4 διανυκτερεύσεις εκτός εάν συμφωνηθεί κατά την κράτηση περισσότερες ή και λιγότερες διανυκτερεύσεις.

Το κόστος των 4 διανυκτερεύσεων (απλή διαμονή) είναι 48 ευρώ για όλα τα τουριστικά καταλύματα (1,2,3,4,5 αστέρων) και για όλες τις χρονικές περιόδους (high season, low season) και το κόστος της ημιδιατροφής (πρωινό και γεύμα ή δείπνο) είναι  10 – 25 ευρώ ημερησίως κατ’ άτομο ανάλογα με τις χρονικές περιόδους (high season, low season) και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος.

Η ημιδιατροφή είναι υποχρεωτική εκτός αν συμφωνηθεί κατά την κράτηση η κατάργηση του γεύματος ή δείπνου οπότε μειώνεται το κόστος της ημιδιατροφής 10 ευρώ κατ’ άτομο ημερησίως.

Οι αναγραφόμενες τιμές στο δελτίο προϋποθέτουν 2 άτομα με 2 δελτία σε δίκλινο δωμάτιο, 3 άτομα με 3 δελτία σε τρίκλινο δωμάτιο ή και 4 άτομα με 4 δελτία σε τετράκλινο δωμάτιο.

Παιδιά μέχρι 1 έτους είναι δωρεάν χωρίς δελτίο, παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν έκπτωση 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση και παιδιά άνω των 5 ετών δεν έχουν έκπτωση.

Το μονόκλινο επιβαρύνεται με 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Διαδικασία Κράτησης:
Εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα από την Kemen Hellas τουλάχιστον 21 μέρες πριν την άφιξη και ακολουθεί η κράτηση του δωματίου η οποία γίνεται – με τη συνεργασία της Kemen Hellas - από τον κομιστή του δελτίου 15 μέρες πριν την άφιξη με προκαταβολή 32 ευρώ ανά δελτίο σε λογαριασμό του τουριστικού καταλύματος.
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
Στον κομιστή του δελτίου παρέχονται οι εξυπηρετήσεις που προβλέπονται για κάθε τουριστική μονάδα, ανάλογα με την κατηγορία της όπως ορίζει το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ.