Πρόγραμμα ERASMUS για νέους επιχειρηματίες/Δράση E4IC

Δημοσιεύθηκε στις 17/03/2014 12:20

Στα πλαίσια εσπερίδας του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής έγινε, την προηγούμενη εβδομάδα, η δημοσιοποίηση και η αναγγελία έναρξης του προγράμμαρος Erasmus, για Νέους Επιχειρηματίες. Η Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Σοφία Οικονομάκου, ανέπτυξε τις δράσεις του προγράμματος και τα οφέλη που αναμένετε να προκύψουν από την υλοποίησή του.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση, την εξειδίκευση και την απόκτηση εμπειριών εκ μέρους νέων, εν δυνάμει επιχειρηματιών, προκειμένου να "στήσουν" τη δική τους επιχείρηση, αλλά και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του επιχειρείν για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι τρία χρόνια, και επιθυμούν να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, να γνωρίσουν νέες αγορές, να δικτυωθούν για να βελτιώσουν την επιχείρησή τους, να αναπτύξουν καινοτομίες και συνεργασίες με επιτυχημένα κέντρα του εξωτερικού.Οφέλη θα προκύψουν και για τις επιχειρήσεις που θα φιλοξενήσουν νέους επιχειρηματίες. Οι νέοι θα φέρουν μαζί τους τη δυναμική τους, τον ενθουσιασμό τους, τις γνώσεις τους, την επιστημονική τους κατάρτιση και θα προσφέρουν δυνατότητες δικτύωσης και συνεργασίας με επιχειρηματίες της χώρας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus for Young Entrepreneurs και την δράση Ε4ΙC, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κυρίες: Κοπανάροβα Έλενα, Καρπενήση Βαϊα // e-mail: elena@oecon.gr, secretary@oecon.gr; Τηλ: +30 2310256360.