Δράσεις συμβουλευτικού - υποστηρικτικού χαρακτήρα σε γυναίκες επιχειρηματίες από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε στις 08/04/2014 23:20

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) με εφαλτήρια ημερομηνία την ημέρα της Γυναίκας (Σάββατο 8 Μαρτίου) έγινε η έναρξη της Στρατηγικής Δράσης «Γυναίκα 2014».  Η Στρατηγική χωρίζεται σε δύο Δράσεις. Η πρώτη δράση έχει τον τίτλο: «Γυναίκα προς Γυναίκα» και η δεύτερη «Γυναίκα Δίπλα σου».

«Γυναίκα προς Γυναίκα»: μία δράση συμβουλευτικού και υποστηρικτικού χαρακτήρα που φέρνει κοντά Έμπειρες Συμβούλους από το χώρο της Διαχείρισης Κρίσεων, Επιδοτήσεων, Ανάπτυξης, Marketing, Επικοινωνίας, Τεχνολογίας, δίπλα τόσο σε Γυναίκες Start-ups, όσο και σε Γυναίκες Επιχειρηματίες με λειτουργία μικρότερη των τριών χρόνων. Οι επωφελούμενες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε μία δίωρη συνεδρία με τις επαγγελματίες της επιλογής τους, και να βρούνε τρόπους και λύσεις ανάπτυξης της επιχείρησης τους. Επίσης ανάλογη ωφέλεια θα έχουν και παλαιότερες Επιχειρηματίες που θέλουν να δώσουν πνοή στην Επιχείρηση τους με την προϋπόθεση να είναι Μέλη του Συνδέσμου. Στα Μέλη του Συνδέσμου θα προσφέρονται 2 δίωρες συνεδρίες Συμβουλευτικής.

Η δράση «Γυναίκα Δίπλα σου», φέρνει κοντά Έμπειρες Γυναίκες από οποιοδήποτε χώρο, που με το ρόλο του Μέντορα επιθυμούν να υποστηρίξουν ενεργά Γυναίκες που θα εισέλθουν ή έχουν μόλις εισέλθει στο στίβο της Επιχειρηματικότητας. Η δράση «Γυναίκα Δίπλα σου» είναι μία δράση ουσιαστικής και ανθρώπινης υποστήριξης μεταξύ Γυναικών που ήδη έχουν Επιχειρήσει με όλες τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει και αυτές που θέλουν να δράσουν τώρα μέσα από την Επιχειρηματικότητα.

Η διαδικασία των αιτήσεων έχει ξεκινήσει από το Σάββατο 8 Μαρτίου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Απριλίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, Tel: +30 2310 224440 / Fax: +30 2310 224475  email: info@sege.gr