Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύθηκε στις 14/05/2014 13:07

Το Επιμελητήριο Ξάνθης δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις – μέλη του να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές μέσω της συμμετοχής τους στην 16η Διεθνή Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης “Alexpo 2014”. Η Έκθεση θα λειτουργήσει από τις 20 έως 24 Ιουνίου 2014, στο Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ, με έντυπο υλικό ή δείγματα των προϊόντων τους, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Το διεθνή χαρακτήρα της Έκθεσης θα ενδυναμώσουν εκπρόσωποι διμερών επιμελητηρίων, επιμελητηρίων του εξωτερικού, εμπορικοί ακόλουθοι και επιχειρηματίες, συμμετέχοντας σε B2B συναντήσεις που αποβλέπουν στη δημιουργία επωφελών συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.

Η διάρθρωση της “Alexpo 2014” σε 4 θεματικές ημέρες (Τουρισμού, Πρωτογενούς Τομέα, Καινοτομίας & Μεταποίησης, Λιμανιού) έχει σαν στόχο να συμβάλλει στη δημιουργία ξεκάθαρου μηνύματος προς τους επισκέπτες που για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ημερίδες και δραστηριότητες αμιγώς στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει. Το ίδιο διάστημα, παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου θα συντελέσουν στη δημιουργία ενός πλούσιου και πολύπλευρου προγράμματος.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε έως τις 23 Μαΐου 2014 με Fax (2541025987) ή με e-mail (info@ebex.gr) τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την υπεύθυνη συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Έκθεση, κα. Σοφία Τσελεπίδου στα τηλέφωνα 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5).

Η Αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης

Δέσποινα Σιαμίδου