Επενδυτικό Φόρουμ στην Άγκυρα στις 12 Ιουνίου 2014

Δημοσιεύθηκε στις 23/05/2014 09:56

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα για την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας και την περαιτέρω ενίσχυση των επενδυτικών ροών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, σας ενημερώνουμε ότι στις 12 Ιουνίου2014, θα πραγματοποιηθεί Επενδυτικό Φόρουμ στην Άγκυρα με θέμα «Τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα και ελληνοτουρκικές επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες». Στο Φόρουμ, το οποίο διοργανώνεται από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, σε συνεργασία με το τουρκικό Υπουργείο Οικονομίας, την Ένωση Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων Τουρκίας (ΤΟΒΒ) και το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Άγκυρας και θα παραστούν και θα εκφωνήσουν τις εναρκτήριες ομιλίες ο Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης κ.Κωστής Χατζηδάκης και ο Τούρκος ομόλογός του κ.Nihat Zeybekci. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση σε Τούρκους επιχειρηματίες-δυνητικούς επενδυτές των επενδυτικών δυνατοτήτων στη χώρα μας και δυνατοτήτων ελληνοτουρκικών επενδυτικών συνεργειών σε τρίτες χώρες.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο auditorium του ΤΟΒΒ και θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί. Μετά τις εναρκτήριες ομιλίες θα ακολουθήσει παρουσίαση του Enterprise Greece για το επενδυτικό περιβάλλον στη χώρα μας, το θεσμικό πλαίσιο και συγκεκριμένα επενδυτικά projects που προσφέρονται για επενδύσεις στη χώρα μας. Στο Φόρουμ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι τουρκικών επιχειρήσεων από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, εκτεινόμενο από τις κατασκευές και το real state ως τις ΑΠΕ, τουρισμό, R&D κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, τηλ.: ++90/312/4278307-8