Εκδήλωση του Enterprise Greece για την προώθηση των Ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων & τροφίμων

Δημοσιεύθηκε στις 09/09/2014 11:54

Με σκοπό την προώθηση των Ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων το Enterprise Greece και η Γερμανική πρεσβεία συνδιοργανώνουν εκδήλωση, στο πλαίσιο της ομάδας εργασίας που έχει συσταθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και την Γερμανική Πρεσβεία.

Το workshop θα έχει δυο θέματα:

  • την Γερμανική αγορά τροφίμων και ποτών: θα γίνει περιγραφή της αγοράς καθώς και παρουσίαση των τάσεων που επικρατούν σε αυτήν από τον κύριο Daniel Lindel, Γενικό Διευθυντή του τμήματος τροφίμων και διατροφής του German Invest and Trade. O κύριος Lindel θα έρθει από το Βερολίνο ειδικά για αυτή την παρουσίαση μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί στην ομάδα εργασίας από εκπροσώπους συλλογικών φορέων.
  • παρουσίαση τραπεζικών προγραμμάτων για την υποστήριξη των εξαγωγέων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους η Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμμετάσχουν και άλλες τράπεζες (αναμένονται επιβεβαιώσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες).

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το workshop, θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή (έως 10 Σεπτεμβρίου 2014) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: greek-german@enterprisegreece.gov.gr

 Η εκδήλωση δεν θα είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.