"ΒορΟινές Διαδρομές" στην πόλη της Θεσσαλονίκης για το "Κτήμα Βουρβουκέλη"

Δημοσιεύθηκε στις 09/09/2014 12:17
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης γευσιγνωσίας οίνων "τα Βοροινά"

Το Κτήμα Βουρβουκέλη στο πλαίσιο της εκδήλωσης γευσιγνωσίας οίνων "τα Βοροινά", (Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 18:00 - 23:00, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης) σας προσκαλεί να ακολουθήσετε τις ΒΟΡΟΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε επιλεγμένα εστιατόρια, wine bars και κάβες.

Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, κάθετες και οριζόντιες γευστικές δοκιμές, γνωριμία με ποικιλίες και οίνους ΠΟΠ και ΠΓΕ, wine & dine βραδιές και κυρίως πολλές συναντήσεις με τους οινοπαραγωγούς της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», σε ένα απολαυστικό ταξίδι ατελείωτων οινικών διαδρομών!

Το οινοποιείο "Κτήμα Βουρβουκέλη" θα συμμετέχει στις παρακάτω θεματικές δράσεις 

  1. Οινογνωσία & Γευσιγνωσία με λευκούς μονοποικιλιακούς «Οίνους Βορείου Ελλάδος», το Σάββατο 13/9, ώρα 20:00 στην κάβα Depot Des Vins.  
  2. Οινογνωσία & Γευσιγνωσία με ερυθρούς μονοποικιλιακούς «Οίνους Βορείου Ελλάδος», την Παρασκευή 12/9, ώρα 20:00 στην κάβα Αμπατζής.  
  3. Μια βραδιά με Sauvignon Blanc (μονοποικιλιακό ή σε blend) στο Apallou, την Τρίτη 16/9, από ώρα 21:00,
  4. Μικροί Οινοπαραγωγοί – μια βραδιά γνωριμίας του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα στον Ζύθο-Ντορέ, την Τετάρτη 17/9, με συνδυαστικά πιάτα. 

Ακολουθήστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα προηγηθούν της κεντρικής γνωστής και αγαπημένης  εκδήλωσης «Τα ΒορΟινά» και επιλέξτε εκείνες που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να ξεχάσετε να κάνετε κράτηση.

Το ΒορΟινό ταξίδι … αρχίζει από τώρα!!!

Φωτογραφίες