Νέα διάκριση για κρασί του "Ανατολικού Αμπελώνα" που παράγει στην Ξάνθη η εταιρεία Αφοί Νικολαϊδη Ο.Ε.

Δημοσιεύθηκε στις 14/01/2015 11:21

Tο Ασημένιο Μετάλλιο στον διαγωνισμό ASIA WINE TROPHY 2014 έλαβε το λ2 Ασύρτικο Μαλαγουζιά Λευκό Ξηρό 2013 το οποίο  είναι μια από τις πέντε ετικέτες Βιολογικών Οίνων από τα  Άβδηρα της Θράκης,  πιστοποιημένων  με την εμπορική ονομασία ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS  που παράγει η  εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ο.Ε. με έδρα την Ξάνθη. Είναι η 5η ετικέτα μετά το W Μοσχάτο Λευκό Ξηρό 2013, το  MV Mavroudi  of Thrace 2012, το  ROSE MERLOT ημίξηρο 2012  και το Μοσχάτο λευκό ξηρό 2012 που  λαμβάνει διεθνή διάκριση.

Έτσι, στις πάγιες αξίες οι οποίες χαρακτηρίζουν τη δραστηριότητα της εταιρείας ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS - ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ο.Ε. όπως η συμβολή στην ανάπτυξη της νέας αμπελουργικής ζώνης των Αβδήρων, η παραγωγή σταφυλιών σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, η πιστοποίηση των τελικών προϊόντων ως βιολογικά, η υψηλή ποιότητα και η ελληνικότητα των ποικιλιών αμπέλου που καλλιεργούνται, έρχεται να προστεθεί  ακόμη  μία διεθνή αναγνώριση.

Ο διαγωνισμός είναι ο μεγαλύτερος  που διεξάγεται  στην Ασία  υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Οίνου (OIV International Organization of Wine and Vine), ενώ στη συγκεκριμένη διοργάνωση  δοκιμάστηκαν 3.000 κρασιά από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την εταιρεία το πιο σημαντικό “βραβείο” είναι η προτίμηση που δείχνουν οι οινόφιλοι  καταναλωτές στα προϊόντα της, «ωστόσο η πρόσφατη διεθνής διάκριση τους, επιβραβεύει για την επιλογή τους και προσφέρει στους συνεργάτες μας ένα ακόμη εφόδιο για την ανάπτυξη της με την επωνυμία  ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS στις αγορές που δραστηριοποιούνται».

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της μπορείτε να βρίσκετε στον εταιρικό δικτυακό τόπο: www.anatolikoswinery.gr στον χώρο κοινωνικής δικτύωσης: www.facebook.com/anatolikos.winery

Φωτογραφίες