151 επιβεβαιωμένοι ξένοι αγοραστές στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών "FOODEXPO GREECE 2015"

Δημοσιεύθηκε στις 23/01/2015 12:19

Η FOODEXPO εκμεταλλευόμενη το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για τα Ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, υλοποιεί ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα hosted buyers για την έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Μαρτίου 2015 στο Metropolitan Expo. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού έχει προσελκύσει  μέχρι στιγμής 151 ξένους αγοραστές, για τους οποίους η διοργανώτρια εταιρεία έχει ήδη εκδώσει τα αεροπορικά τους εισιτήρια.

Οι περισσότεροι από τους αγοραστές αυτούς εκπροσωπούν μεγάλες αλυσίδες super market, wholesalers, brokers, distributors, και  καταστήματα delicatessen και από αυτούς οι 26 προέρχονται από ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ, οι 19 από ΓΕΡΜΑΝΙΑ, οι 19 από ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, οι 9 από ΟΛΛΑΝΔΙΑ, οι 8 από Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, οι 8 από ΒΡΑΖΙΛΙΑ, οι 9 από ΙΝΔΙΑ και οι υπόλοιποι από 26 διαφορετικές χώρες.

Οι παραπάνω αγοραστές υποχρεούνται βάσει του προγράμματος να πραγματοποιήσουν 15 τουλάχιστον b2b συναντήσεις ο καθένας με τους εκθέτες της FOODEXPO 2015, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 86 meeting rooms. H επιλογή των εκθετών από τους αγοραστές θα γίνει μέσω του προγράμματος matchmaking, το οποίο έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο site της έκθεσης.