Συνάντηση Προέδρου & Δ.Ε. Επιμελητηρίου Ξάνθης με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Π.Ε. Ξάνθης

Δημοσιεύθηκε στις 27/06/2014 16:35

Ξάνθη, 27 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Ξάνθης υποδέχθηκαν εχθές Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, τον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο του μητροπολιτικού Δήμου Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τους νέους Δημάρχους των περιφερειακών Δήμων της Π.Ε Ξάνθης κ. Γεώργιο Τσιτιρίδη – Δήμαρχο Αβδήρων, κ. Τζεμίλ Καπζά - Δήμαρχο Μύκης και κ. Θωμά Μίχογλου - Δήμαρχο Τοπείρου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου.

Η πρόσκληση είχε ως στόχο την ενημέρωση των νεοεκλεγέντων Δημάρχων για τις δράσεις και δραστηριότητες του Επιμελητηρίου Ξάνθης, για τα προγράμματα τα οποία εκτελεί καθώς και τις μελέτες τις οποίες έχει ήδη έτοιμες, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις πώς μπορούν οι νέοι Δήμαρχοι, με την ανάληψη των καθηκόντων τους και οι Δήμοι σε συνεργασία με το Επιμελητήριο να τα αξιοποιήσουν προς όφελος της κοινωνίας μας, του επιχειρηματικού κόσμου, των Δήμων και του Επιμελητηρίου.

Η σύσκεψη έγινε σε φιλικό και ουσιαστικό κλίμα, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.

Οι νέοι Δήμαρχοι ενημερώθηκαν και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραγωγικός, εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος του Νομού και κατέληξαν ότι μπορούν να συμβάλλουν όλοι θετικά, με συνεχή συνεργασία και αλληλεγγύη και να κατορθώσουν το μέγιστο δυνατό καλό για την περιοχή μας. Αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις για το πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό.

Μετά από αυτή, την πρώτη συνάντηση, ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Ξάνθης έθεσαν στη διάθεση των νέων Δημάρχων την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τα προγράμματα που διαχειρίζεται το Επιμελητήριο αλλά και οτιδήποτε αξιολογήσουν ότι είναι χρήσιμο και ωφέλιμο και μπορεί να συμβάλλει θετικά προς το γενικό συμφέρον της περιοχής μας.

Τέλος, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη και καλή συνεργασία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Φωτογραφίες