Πλησιάζει η μεγάλη τριήμερη γιορτή του κρέατος MEAT DAYS 2014

Δημοσιεύθηκε στις 21/10/2014 13:40

Με κύριους πρωταγωνιστές το κρέας και τα προϊόντα του η 3η έκθεση MEAT DAYS 2014 είναι πανέτοιμη να ανοίξει τις πύλες της στους επαγγελματίες του κλάδου στις 1-2-3 Νοεμβρίου 2014, στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής. Σ’ αυτό το πολυαναμενόμενο ραντεβού που δίνει πιστά τα τελευταία δύο συνεχόμενα χρόνια η αγορά του κρέατος θα είναι όλοι παρόντες.

Η MEAT DAYS έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος, των κρεατοσκευασμάτων και των αλλαντικών, για να κάνουν ακόμη πιο γνωστά τα προϊόντα τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνάπτοντας νέες εμπορικές συνεργασίες που θα αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους με άμεσα οικονομικά οφέλη. Παραδοσιακοί κρεοπώλες, αλλαντοποιεία και αλλαντοβιομηχανίες, κτηνοτρόφοι, εισαγωγείς και έμποροι κρέατος, παραγωγοί, αντιπρόσωποι ξένων οίκων και εταιρείες εξοπλισμού θα συμμετέχουν δυναμικά στην MEAT DAYS 2014, διευρύνοντας τους ορίζοντες τους σε νέες αγορές. 

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind creatives σε συνεργασία με τους σημαντικότερους φορείς του κλάδου του κρέατος διοργανώνει μια σειρά από ημερίδες, συνέδρια, εκδηλώσεις, επιδείξεις και διαγωνισμούς που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών - επαγγελματιών που θα βρεθούν το τριήμερο 1,2,3 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

 Η έκθεση MEAT DAYS 2014 τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων & Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και έχει την υποστήριξη όλων των φορέων που εκπροσωπούν τον κλάδο του κρέατος.